La famille Benoît perpétue son savoir-faire artisanal de chocolatier depuis 1975 et l’ouverture de sa première chocolaterie. A Angers, c’est aujourd’hui Anne-François, cadette des enfants du fondateur, qui a repris le flambeau. Les chocloats Benoît sont préparés avec des crus de cacao qui viennent de l’Equateur, du Brésil ou du Vénézuela, parmi une palette de plus de 70 variétés.

Benoît Chocolat
Anne-Françoise Benoît
1 rue des Lices 49100 Angers
02 41 20 96 20
contacts@chocolats-benoit.com
http://www.benoitchocolats.com/

[fusion_builder_container hundred_percent= »yes » overflow= »visible »][fusion_builder_row][fusion_builder_column type= »1_1″ background_position= »left top » background_color= » » border_size= » » border_color= » » border_style= »solid » spacing= »yes » background_image= » » background_repeat= »no-repeat » padding= » » margin_top= »0px » margin_bottom= »0px » class= » » id= » » animation_type= » » animation_speed= »0.3″ animation_direction= »left » hide_on_mobile= »no » center_content= »no » min_height= »none »]

The Benoît family maintains a traditional know-how of chocolate maker since 1975, when they opened their first chocolate factory. In Angers, it is now Anne-Françoise, youngest of the founder’s children, who is now in charge. The Benoît chocolates are prepared with great cacao vintages from countries such as Ecuador, Brazil or Venezuela, using a range of more than 70 varieties.

Benoît Chocolat
Anne-Françoise Benoît
1 rue des Lices 49100 Angers
02 41 20 96 20
contacts@chocolats-benoit.com
http://www.benoitchocolats.com/

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]